Пропускане към основното съдържание

Емануела в дует с Кириакос Георгиу

 


Очаквайте дуета тези дни 

Ексклузивни кадри от новото видео на Емануела взривиха социалната мрежа. За броени часове фотосите предизвикаха вълна от реакции и дадоха отговор на загадката, дали звездата ще покаже изкусителната си визия като блондинка в нов проект.

От кадрите се вижда, че звездата на „Пайнер“ залага на екстравагантен стайлинг, поверен на Ива Атанасова. А заслугата за провокативна визия е на Ивайло Колев.

Любопитството около предстоящата лента е голямо, като меломаните не се съмняват, че и този път певицата ще избухне с хит с Кириакос Георгиу.


Коментари

Популярни публикации от този блог

Емануела отново с дуетна половинка с ново откритие на фирма Hit Mix Music Джия

Слушай в Стрийминг Платформите Емануела представи в официалния канал PlanetaOfficial в YouTube най-новия си видеоклип “Мамино синче”. Сингълът е в дует с младата изпълнителка Джия. Малко преди премиерата на лентата, звездата на телевизия “Планета” написа в социалните мрежи: “Обещах Ви изненада… Ето я: Джия – едно уникално момиче, чийто глас и талант ме впечатлиха много, а историята й разказахме в дуетната ни песен. Една песен, която харесвам от много време и без да се колебая скочих от раз в този дует.” Автор на музиката и аранжимента на “Мамино синче” е Йорданчо Василковски - Оцко, а текстът е дело на творческия тандем – Александър Попов и Петър Петров. Режисьор и сценарист на видеото е Людмил Иларионов – Люси, а Иван Иванов е оператор. За перфектната визия на Емануела и Джия се погрижиха – Микеле /грим/, Ивайло Колев /коси/ и Ива Атанасова /стил/. По време на снимките на клипа двете певици на пропуснаха да позират пред обектива на фотографа Георги Малев и за една много секси и провок

Емануела в дует с Ариа "Бензин" за всички

Емануела и Ариа изненадват с нов дует парчето се казва "Бензин" с много хитов заряд всички му се насладете.

Емануела и Илиян с дует

Емануела и Илиян ни изненадаха с неочакван дует изненадаха меломаните на попфолка с първия си дует  Я се успокой  се превърна буквално за седмица хит и вече е с 1 милион гледания в You Tube в канала на Пайнер  парчето е зареждащо с ритми който се харесват  Не липсват и хубави коментари  от меломаните